De Kersverse Moeder | Het boek! 

Stel je eens voor dat je nog voordat je begint, compleet bent voorbereid op het Kersverse Moederschap... en iedereen om jou heen met je mee doet. 

Welkom!

Welkom op dé pagina van de Kersverse Moeder! Mijn allereerste boek (en het wordt fantastisch). Op deze pagina geef ik je alvast een inkijkje in het boek, maar geef ik je vooral de mogelijkheid om je alvast in te schrijven op de wachtlijst om als eerste bericht te krijgen als het boek eraan komt. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van waar en wanneer mijn boek straks te koop is? En ben je serieus geïnteresseerd om daar als eerste een exemplaar van in handen te hebben?

Klik op de link hieronder, dan zet ik je op de lijst!

Psst. Ook leuk als je op de hoogte wilt blijven van een mogelijke Community, online versie en meer plannen!

Pre-order hier! (no strings attached)

Let's do it together

De Kersverse Moeder is het allerleukste boek over moederschap. En het enige boek dat letterlijk geschreven is in de eerste zes weken van Kersvers Moederschap. Met eerlijke verhalen, emoties en super handige lifehacks die je écht wilt weten. 

Want zeg nou eerlijk, naarmate de tijd verstrijkt vergeten we toch allemaal wat we precies voelden, dachten en waar we tegenaan liepen? 

Dat is verleden tijd! Dit boek geeft een écht kijkje in deze eerste zes weken. Én doet dat ook nog eens met een lach, heel veel geduld, en 'het komt goed'. 

Het enige boek over kersvers moederschap geschreven tijdens kersvers moederschap

HOI!!! (nog een keer)

Mijn naam is Simone en ik schrijf een boek voor toekomstige moeders! Ben jij nieuwsgierig en wil je er ter zijner tijd misschien wel eentje kopen? Ik heb een wachtlijst gemaakt waar ik je naam, en je email registreer en het aantal exemplaren dat je zou willen komen.

Zodra er dan meer bekend is of als het boek te koop komt, dan stuur ik je een mailtje.

Je bent dan nog steeds nergens toe verplicht. Maar het helpt mij wel om een handige eerste inventarisatie te maken. Én jij bent als eerste op de hoogte van alle leuke updates rondom mijn boek.

Alles in 1

Meer dan 100 tips

Mijn eerlijke verhaal 

Opdrachten en stof tot nadenken

,Lijstjes en schema’s én eindelijk alles in 1 overzicht!

Peptalks. En heeeeel veel liefde! 

Met de Kersverse Moeder bereid jij je voor op de eerste zes weken moederschap. In de zes weken daarvoor! (juist ja, je verloftijd)

Met tips, schema's, lijstjes, handige producten én een inkijkje in het dagboek van die eerste zes weken. Zodat je nu eens echt wéét wat er strakjes allemaal op je af komt. Eerlijk en met voorpret.

Het leven is een feestje. Ook als je net moeder bent! 

Meer over mij?

Werken & Slapen

Hedeltje Lief

Kom werken, slapen of vergaderen in ons mooiste vakantiehuis in de kielzoog van Den Bosch. 

De Bedrijfsroman

Business Coaching
2.0

Mijn allermooiste product tot nu toe! De oplossing voor alles wat jij in je bedrijf tegenkomt. In prachtige boekvorm.

Volg mij online

@simonedfrp
Via mijn persoonlijke account deel ik al mijn tips (en lessons learned) voor een leuker en makkelijker leven.

Blij met jou

Super leuk dat je hier bent! En misschien wel mijn boek gaat bestellen!

Weet jij toevallig een leuke (boeken)winkel, shop, conceptstore of bijvoorbeeld een verloskundige praktijk, doula of platform voor moeders? Of heb je een handige ingang bij bijvoorbeeld een Prènatal, tijdschrift of televisieprogramma? 

Wie weet kun jij me dan aan helpen aan een super leuk verkooppunt voor mijn boek! Alles waarvan jij denkt: yes, dat is een handige plek: laat het me weten! 

Ik zal natuurlijk nooit jouw contact zomaar gebruiken, maar bekijk wel graag samen met jou de mogelijkheden! 

Bestel mijn boek en ontvang het als één van de eersten! 

Liefs